Keittiön viihde- ja latauskeskus

Keittiön nurkassa vallitsi jonkinmoinen kaapelikaaos, kun köökissä on huippuhieno aktiivikaiutinsetti spotifylle ja sunmuulle audiotoistolle ja pöydän nurkalla lojuu epämääräinen läjä kaikenlaisia gadgetteja hörsimässä sähköä seinästä akkuihinsa. Kaapeli- ja laturikokoelma on sitten sen mukainen ja talouteen majoittuneet pienet ihmiset, etenkin se pienin niistä on varsin innokas repimään kaiken alas mihin vaan suinkin pienet sormet yltävät.

Noh, köökin ikkunoiden vieressä on tuommoiset pikkunäppärät hyllyköt, joten siihen sopii hyvin sekä hifilaitteet että latauspiste kaikenlaisille kikottimille, ongelmana on vain että töpseleitä on nurkassa kaksi ja hifisetin lisäksi yhtäaikaa pitäisi saada kiinni ainakin pari laturia ja rikkaimuri. Edellisessä residenssissä latauspisteen virkaa toimitti jatkoroikka nätisti nippusiteillä kiinnitettynä kirjahyllyn jalkaan, mutta arvelin että josko nykyisestä tekisi jotain vähän nätimpää.

20140205_004Eli ei muutakuin autotalliin. Lokerikosta löytyi tuommoisia antiikkiseen D25 -paikkaan tarkoitettuja peitelevyjä jokunen, pienen mittomisen jälkeen totesin että tuommoinen on just nippanappa sopiva. 20140205_005Pikku viilailuiden ja vääntelyiden jälkeen pellinpala istuu roikan kylkeen kuin isä äitiin. Mittausmallina on tuommoinen 5-paikkainen versio, mutta lopullinen asennus tehdään 3-paikkaisella saman mallin roikalla.

20140205_006

Lähtökohta ja lopputulos vierekkäin

Vähän viilaa ja hiekkapaperia

20140205_007Ja lopuksi roiskaisu maalia kilikolipullosta20140205_008
Maalin annoin kuivua suosiolla yön yli. Asennusta varten sitten muutama TC-kiinnike, pieni ruuvi ja vähän muuta työkalua. Hyvä tuli.

20140206_002Ei tuo nyt tietty mikään maailman kaunein asennus ole, mutta tuo hifijärjestelmä saanee vielä jossain vaiheessa häädön, joten sitä en alkanut hieromaan ihan viimeisen päälle. Toki tuon jatkoroikan kanssa olisi voinut mennä paljon matalammaltakin kohdalta aitaa, mutta tuo viritys roikkunee paikoillaan seuraavaan keittiöremonttiin asti, joten sen eteen viitsi nähdä vähän vaivaakin. Nyt saa kännykät ja muut härvelit virtaa ja lopputulema ei satu silmään ihan niin paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *