Purkkien tuunausta

Keittiön kaappiin on jäänyt pyörimään pari vohvelitikkupurkkia. Aikani niitä katselin ja mietin, että johonkin ne voisi hyötykäyttää. Keittiötä jälleen yksi ilta siivotessa ja pieniä laatikoita manaillessa päädyin nakkaamaan tiskarista tulleet kapustat ja kauhat yhteen purkkiin ja purkin lieden viereen pöydälle. Idea oli kiva, mutta purkit kaipasivat tuunausta.

Kudekorissa lojuu vielä jonkinverran mustia ja valkeita trikookuteita ja siitäpä se ajatus sitten lähti. Tein kuteista passelin kokoiset korit, purkki sisään ja tadaa! Ihan napakka on tuo kori yksinäänkin, mutta purkin kanssa vielä jämäkämpi, kumminkin reunat antaisivat ajan saatossa vähän myöten. Näistä tuli vallan kivat, tykkään! Ja nopeasti valmistuivat, tänään työstin päivän askareiden lomassa.image image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *