Perjantain hampurilaiset

Viikonloppu ovella ja jääkapissa aika tyhjää. Kuitenkin perjantain iloksi halusin jotakin normaalista poikkeavaa värkätä. Koska kaapissa on jauhoja ja jauhelihaa pakastimessa, niin siitä se ajatus sitten lähti. Pian oli pellillinen pihvejä sekä sämpylöitä tehtynä, siihen sitten kaveriksi vielä kaapin perukoilta löytynyttä salaattia, tomaattia, paprikaa sekä siivut oltermannia. Lapset lorauttivat himpun ketsuppia mausteeksi, me aikuiset sitten oltiin hurjia ja lisättiin myös hieman sinappia. Hyvää oli ja kaikilla masut täyttyi.image

image

image

Ja kyllä, olenpa edellisen päivityksen jälkeen ehtinyt saada valmista taas käsitöidenkin puolella aikaan. Yhdet harmaaruskeat lapaset valmistuivat ja toiset suorastaan synkeän vihreät odottavat huovuttamista. Seuraavaksi pitää ottaa värikkäämpää settiä, ettei liian synkeäksi pääse. Alkuviikosta saa muihin projekteihin haettua lankatäydennystä, niin josko välillä muutakin kuin lapasia. Ehkä.image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *