Touhukas kotiloma

Talvilomaviikko alkaa lähestyä loppuaan. Ja kylläpä on ollut niin touhukas viikko, että ei ole iltaisin tarvinnut unia houkutella. Allekirjoittaneenkaan. Joka päivälle on mahtunut kyläilyjä ja touhuja. On nähty kavereita, ulkoiltu, saunottu ulkosaunassa, paisteltu makkaraa.. Ja onneksi on oltu jopa  terveinä!

Viime viikolla valmistui toinen valtavan ihana pöllö, kummitytön syntymäpäivälahjaksi. Kolmaskin jo suunnitteilla ja tuskinpa siihen jää.. Sukkia ja muita touhuja on taas tekeillä, valmiiksi asti ei ole vaan vielä ehtineet. Sosiaalinen elämä ottanut sen verran voimille, että iltaisin on sohvan nurkassa paremminkin torkuttu, mitä puikkoja heiluteltu.

image image

Lomalla on myös leivottu, helppoja ja nopeita leipomuksia. Tällä kertaa mustikkamuffinsseja sekä kauralastuja.  Aina sen vaan jotenkin unohtaa, miten vaivattomia nämä ovat, pitäisi tehdä useammin. Varsinkin kauralastut ovat nopeasti valmiita, jos pitää äkkiä saada kahvin seuraksi tarjottavaa.imageimagePihapiiristä kaadettiin eilen muutama mänty pihaa varjostamasta. Tänään onkin lapset sitten rymynneet innoissaan puiden seassa ja majaa on oksista rakenneltu. Huomenna alkaa sitten siivousurakointi. Puut karsitaan ja pistetään pöllit pinoon. Ainakin teorian tasolla näin. image image image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *