Juhlia ja lahjoja

Pari viime viikkoa on mennyt tehokkaasti tytön synttäreitä valmistellen ja lahjoja työstäen. Hyvissä ajoin on taas oltu liikkeellä ideoiden ja töiden aloittamisen kanssa, mutta niinpä vaan taas on edellisinä iltoina väännetty hommia loppuun.

Eskarikavereiden kanssa tyttö juhli syntymäpäivänsä etukäteen, ennen kesälomille jäämistä. Kakun virkaa niissä juhlissa toimittivat nämä kuorrutetut muffinssit.
imageTyttö toivoi kaksikerroksista kukkamerikakkua, keijuja ja perhosiakin oli listalla, mutta onneksi pelkät kukat loppupelissä riittivät. Niitä tehtailinkin sitten jonkinlaisen läjän. Viralliselle päivälle tein pienemmän kakun, ihan harjoituksen vuoksi. Ja viikonlopun kekkereille sitten toteutin alkuperäisen toiveen.
imageimageimageYhdet ylioppilasjuhlatkin tälle keväälle oli ohjelmassa ja varsinaisen lahjan kylkeen tein sitten vielä muutamia virkattuja lasinalusia.imageTytön opettajalle lahjaksi bambu-puuvillalangasta virkattu tiskirätti.
imageJa tämä ihana pöllötyyny valmistui tytön syntymäpäivälahjaksi, pinkillä ruusulla tottakai.imageimage

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *