Syksyn satoa ja lankojen tuhoamista

Sepä alkaa olla satokausi taputeltuna. Viikonloppuna kaiveltiiin porkkanat ja punajuuret pois pellosta, osa punajuurista tuli jo tölkitettyäkin. Kasvihuoneeltakin on vielä muutamia tomaatteja ja kurkkuja saatu tällä viikolla. Myös hurja luumusato noukittiin talteen ja ihan ne luumuilta maistuivat! Kuihtuneita kesäkukkia on keräilty pois ruukuista ja muutenkin pihalla aletaan valmistautua talven tuloon.

image

Porkkanasato parani hurjasti viime vuodesta ja punajuuriakin tuli mukavasti.

image

Hurjaakin hurjempi luumusato!

image

Omat punajuuret purkissa!

Sisällä on puolestaan tullut myllättyä kaappeja, kummasti se tavara niissä lisääntyy vaikka mitään en tunnusta hankkineeni! Kaappien penkomisen myötä on myös lankavarastoa myllätty ja hirmuisella vimmalla sieltä olen koittanut kaikenmaailman jämälankoja tuhota pois. Nopeita juttuja on valmistunutkin hyvällä tahdilla, mutta eipä se kaaos ole mihinkään vielä hävinnyt.

image

Itselle hieman blingiä (kuva ei taaskaan näytä koko totuutta, langassa on tosiaankin mukana kimalletta ja palettia) tuubihuivin muodossa, nopea oli tehdä, valmistui 20 minuutissa!

image

Syksyn ensimmäinen (tuskinpa viimeinen) myssy.

image

Tyttärelle blingiä myssyn ja tuubihuivin muodossa.

image

Huopuvien lankojen tuhoaminen jatkuu viime keväänä alkaneella innostuksella, lapaset nro1, toinen pari on parhaillaan kuivumassa :)

image

Jämäkeristä jämäsukat, menivät 30v lahjaksi

image

Ja syksyn ensimmäiset pöllöt lennähtivät puikoilta, jatkoa on jo tulossa..

image

Kokeilussa myös huovutetut tossut, nämä lähtevät lämmittämään vanhempieni varpaita.

Ja näin syksyn myötä alkaa taas se sisustuskärpänen pörräämään, kun täällä sisällä tulee vietettyä hieman enemmän aikaa.. Nähtäväksi jää saako se kärpäsenpuraisu tulevan talven aikana jotain näkyvää aikaiseksi..

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *