Kirjoneuleiden lumoissa

Ei taaskaan ole muka ollut aikaa blogia kirjoitella, siispä tiedossa (jälleen) melkoinen kuvakavalkadi viimeisen kuukauden aikana valmistuneista tekeleistä.. Ja onhan niitä kertynyt. Kuvia ei taaskaan ole (muka) ehtinyt ottaa aurinkoisilla keleillä, joten nyt sitten luvassa pimellä säällä otettuja räpsyjä.

Kirjoneuleet ovat jälleen kiehtoneet, niissä on vaan se paha puoli, että ideoita pukkaa tiheään ja ne pitää (tietenkin) heti päästä toteuttamaan, joten sittenpä niitä keskeneräisiä ja parittomia sukkia sekä lapasia on nurkat täynnä.

Kummityttö oli hukannut pöllöinsä, joten uudet piti tietysti tehdä.
image

Ja yhden erilaisen pöllöparinkin kokeilin, kun mallin bongasin, nämä ovat ihan aikuisen käteen sopivat. Ehkä kokeilen eri väreillä vielä toisetkin, mutta ainakin toistaiseksi tykkään enemmän tuosta aiemmasta pöllömallista.imagePoika toivoi paloautosukkia, no äitihän suunnitteli sellaiset. Ja toiselle hämissukat, koska piti vaan päästä kokeilemaan sellaisia! Ehkä pitää vielä tehdä pojille ihan sellaiset perussukatkin.. Ja tyttö haluaa polveen asti ulottuvat..
image image Nämä ihanuudet tuli aloitettua jo kauan sitten. Ensimmäinen valmistui äkkiä ja sitten jäi toviksi jos toiseksi odottamaan paria, kun ensin loppui lanka ja sitten on vaan ollut paljon muuta. Nyt ne sitten jokin aika sitten valmistuivatkin. Olivat himpun verran työlään oloiset sukat, jotenkin hitaasti valmistuivat. Ja mieluummin olisin tehnyt mustan kantapään, mutta kerrankin koetin seurata ohjetta tarkasti. imageKirjoneule tökkii välillä, joten pitäähän niitä välitöitäkin olla. Kuten vaikka tällainen musta pitsimyssy, joka läksi jo maailmalle..image..taikka näitä nopeita lapasia, joita täytyykin pyynnöstä tehtailla lisää!imagePitkästä aikaa meillä on tapahtunut muutoksia myös talon sisällä, mutta siitäpä saa kertoilla remonttireiska itse. Pientä pintaremppaa on puuhasteltu ja sehän tunnetusti tuppaa laajenemaan, kun kerran on aloitettu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *