Ne pienet jutut ja yksityiskohdat..

Pihalla on taas viilattu ja höylätty yksityiskohtia, siivottu ja raivattu nurkkia. Kasvimaahan näytti talven jäljiltä yllättäen kovin lohduttomalta..image..mutta kummasti se puhdistus ja möyhennys tilannetta muuttaa. Mansikkamaa kasvatti kokoa yhden leveän penkin verran, rönsyt omasta takaa ja muut värkit jälleen kaiveltu pitkin pihaa ja nurkkia.
imagePerunat, sipulit, porkkanat sekä punajuuri ovat jo mullan alla pötköttelemässä ja eilinen harson alle kurkistus tiesi kertoa, että ainakin punajuuren siemenet itäneet mukavasti.imagePerennapenkki sai loppusilauksen liiterin nurkan parkkauspisteeltä..
image ..ja kyllä penkki näyttää edelleen paljon paremmalta ja eipä ole kukkapuskat ottaneet isommin osumaa mylläyksestä, parissa viikossa ovat kummasti jo kasvaneet.image Kasvihuoneen julkisivukin tuli raivattua ja siivottua. Ihmeesti kohentaa ilmettä, kun repii kiveyksen välistä tunkevat ruohot ja nokkoset muualle. imageEtupihan pohjoispuolen päätyseinä on tuottanut pidemmän aikaa pään vaivaa. Sisäänkäynti etuovelle on jotenki niin karu ja kolkko. Ensitöikseni siivosin ja kokosin seinustan vierellä olevan ruohottuneen kiveyksen uusiksi. Siitä tuli parempi, mutta edelleen kaipasi jotakin. Aikansa kun tyhjää seinää tuijotteli, niin inspiraatio iski. Isketään kiveykseen parit ruukut ja havuja.
imageNo nuukapihihän ei taas raskinut isoja ruukkuja kaupasta ostaa. Mutta onneksi se peukalo ei keskellä kämmentä ole. Siispä saha kouraan ja lautapinoja tutkimaan. imageHyvä tuli suurinpiirtein mitoista huolimatta. imageVähän maalia pintaan..image..ja lootat paikoilleen. Koska tuli yö nukuttua laatikoiden välissä, niin tottakai muistin mitan väärin ja toisesta tuli himpun verran pienempi. Päätin olla asiasta välittämättä, mulle kelpaavat, mutta jos se jotakuta kovasti haittaa, niin saa tulla tekemään uusiksi.imageIsäntä haki kauppareissulla parit timanttituijat ja nehän piti heti samaa kyytiä saada paikalleen. imageIhan ite tein ja kyllä tykkään!
image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *