Elämää muuton jälkeen

Kovin kummoisia ei ole vielä ehtinyt muutoin tapahtumaan, mutta koska kuvat on aina kivoja, niin vielä muutama fotostaatti (tälläkertaa taattua kännykkäkameralaatua) muuton jälkeisestä tilanteesta.

Perjantai-illan pahimpien laatikkovuorien jälkeen ehdittiin lämmittelemään jo leivinuunin loimussa

WP_000224

Lauantaina iltapäivästä olohuone näytti jo varsin kelvolliselta. Sen jälkeen ko. tila ei yhtä siisti ole ollutkaan vaan sisustuslehtikuva on korvattu elämisen jäljillä, eli hyllyissä siististi leikkijöitä odottavat lelut on raahattu enemmän tai vähemmän tasaiseksi peitteeksi lattialle.

?

Banaanilaatikoita tosiaan oli (ja on edelleen) jokunen, sittemmin nuo laatikot on nakeltu parvekkeelta askel pidemmälle ja siinä ne odottavat lopullista tuomiotaan lumipeitteen alla.

WP_000225Laatikoille löytyi hyvin nopeasti myös muuttolaatikoita parempaa käyttöä. Lumenpuute ei ole mikään este linnan rakentamiselle.

WP_000226Toivonmukaan nyt tulevan viikonlopun aikana saisi aikaiseksi kelkkoa nuo laatikot takapihan nuotiopaikalle loppusijoitettavaksi. Aika näyttää miten hyvin vettynyt pahvi muuttuu tuhkaksi, mutta raportoidaan siitäkin sitten täällä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *