Pihan kunnostusta lasten silmin

Kevät paljasti lumen alta surullisen näköisen hiekkalaatikon tapaisen viritelmän. Noh, ei muuta kuin lapio kouraan ja tehdäänpä asialle jotakin.

000436Hieman siivousta Lapion kera (ja sitä haravointia jälleen) ja viimeinen silaus appiukon pellonreunan hiekkaalueelta peittämään surullisen mutalätäkön. Nyt on hiekkalaatikkoleikit kiinnostaneet paljon enemmän :) Toki jälleen, tämän kuvan oton jälkeen touhukas emäntä on kerennyt poistaa suunnilleen kaikki ympärillä olevat puskat ja tasoittelemaan maata. Mutta näistäpä lisää toisella kertaa.000508Kiikku löytyi ennestäänkin tai no, ainakin paikka sille. Mutta eihän se semmoinen onneton muovirimpula kiikkulauta näille apinoille oo mistään kotoisin. Tää on paljon kivempi :P

000428 000439Pihalta löytyy myös edellisten asukkaiden jättämä tramboliini, joka vielä kaipaa turvaverkon ympärilleen, jotta siitä pääsee jälkikasvu ottamaan kunnolla ilon irti.

Lasten listalla on vielä ainakin leikkimökki, jota tuo miehisempi osapuoli kovasti jo suunnittelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *