Inspiraatioita ja aarteita

image

Viimeksi oli mainintaa valmistuneesta käsityöprojektista, josta nyt ei vieläkään kunnon kuvia ole, kiitos sateisen sään. Mutta tyydytään nyt huonoon puhelinkuvaan ja sanalliseen selitykseen.

Inspiraatio lähti tästä kuvasta..image

Sain vision hameesta ja ihan pakko oli heti päästä toteuttamaan. Kaapin pengontaa hetki ja löytyi valkeaa, mustaa sekä violetinsävyistä lankaa. Ei muuta kuin langat puikoille ja työstämään. Ohjeita ei sen kummemmin ollut, mitä nyt hieman tuosta valmiista mallista kattelin osviittaa mitoista ja kavennusten paikoista. Soveltaen siis, jälleen kerran. Lopputulos oli enenmmän kuin nappisuoritus. Oon tosi tyytyväinen! Hinku jäi vielä toiseenkin, mustavalkoiseen versioon. Talvea ajatellen kummittelee mielessä myös tuo mekkomainen malli… Eikä tuota kovin kauaa tullut tehtyä, tai siis olihan tuo kolmisen viikkoa puikoilla, mutta ei kovin monena iltana tullut kyllä neulottua. Että yllättävän nopeasti eteni silloin kun sitä ehdin tekemään.

imageTällä viikolla sain lankalahjoituksen. Toisen puoliskon täti lahjoitti minulle pari säkillistä lankojaan! Oli villalankaa, puuvillalankaa, viskoosia, silkkiä… Kertakaikkinen aarreläjä!image imageEihän siinä kauaa tarvinnut katsella, kun iski ensimmäinen visio. Samettilangasta yläkerran vessaan matto! Pienoiskokoinen juhannusruusu valmistui hetkessä. Ja sopii kyllä oikein hyvin paikalleen, vaikka epäilytti ensin tuo pyöreä malli. Mutta on kuin tehty sinne!imageTällä viikolla on lopultakin saatu sadetta, kasvimaa on kärsinyt kuivuudesta, mutta nyt siellä rehottaa oikein mukavasti. Ja kun seuraavaksi saadaan sitä enemmän kaivattua lämpöä, niin kasvihuoneellakin alkaa tapahtumaan entistä enemmän, tai ainakin näin toivon!

Sateesta on kyllä ollut muutenkin hyötyä, sillä pitkästä aikaa on ollut koti pullantuoksuinen. Muksujen kanssa leivottiin vallan maistuvaisia pullia!image

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *