Kassalan työleiri osa 101

No jopas, sieltähän se kesä tuli. Ja sen myötä pakottava tarve aloittaa terassin kalustus. Minulla on visio siitä mitä haluan, mutta lompakko on tämän tiellä. Joten DIY linjalla mennään jälleen kerran. Kuutisen vuotta sitten  siskolta jäi 4 hengen ruokapöytä ylimääräiseksi. Mallia ihan perusperinteinen mäntyinen ruokaryhmä. Matkan varrella on ryhmä kokenut pariinkin otteeseen tuunausta. Muuton yhteydessä mietittiin jo, että eiköhän tuo ole aikansa palvellut. Pari vuotta ulkona parvekeella käytössä, millon minkäkin projektin (esim. auton osien puhdistus) alustana, jättivät jälkensä. Noh, mukaan lähti kuitenki, että jos.. Ja tänä viikonloppuna tuli se JOS eteen.

Tästä lähdettiin liikkeelle pöydän kannen kanssa…imageParia tuntia myöhemmin hiontapölyn laskeuduttua tilanne jo vähän vähemmän epätoivoinen.imageJa sitten maalia pintaan, sitäkin kun sattui olemaan valmiina hyllyssä. Kannelle tulee vielä vähän lisää tuunausta, mutta siitä lisää myöhemmässä vaiheessa..

imageTuolit pistettiin muuton yhteydessä ihan osiin, osaksi siksi, että pari jalkaa tarvitsee hieman liimaa ja olivatpahan nätimmin nipussa. Sillä aikaa kun toinen puolisko alkoi liimailemaan, niin allekirjoittanut hinkkasi puupalasia.

imageTällä hetkellä hionnat on kutakuinkin tehty, seuraavaksi sitten sutimaan maalia ja kokoamaan ja kassellaan myöhemmin miltä näyttää..

Viikonloppuna, tai oikeastaan lauantaina illalla käynnistyi sitten leikkimökin rakentelukin. Tarkoitushan oli tuota tehdä vasta myöhemmässä vaiheessa, kesälomalla, mutta miksipä jättää huomiseen sitä minkä voi tehdä eilen? Kerran intoa riittää ja materiaalejakin löytyi hups tups yhtäkkiä, niin sunnuntai aamun ratoksi sai ihmetellä, että nopsaan ne isännät tuuskaa, kun sille päälle sattuu. Melkein koko mökki kokoamista vaille valmiina. Mutta kertokoon tuo isäntä itse projektin vaiheista lisää..
image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *