Joulutunnelmaa pihalle

Pihalla on pimeää ja märkää. Yhä edelleen. Oikein mukavasti joulutunnelmaa nostattaa moinen. No, jotenkin piti pihaakin laitella joulun kunniaksi kumminki. Isommin ei ole valoja kertynyt, saati mitään muutakaan, joten ei muuta kuin hetkeksi takapihan metsää kiertelemään ja mietintämyssyä päähän. Parit pienet valosarjat onneksi oli, että edes vähän valoa pimeään saatiin.

Havuja kukkakoreihin..

Havuja kukkakoreihin..

Ruukuun havuja ja pieni sinertävä valosarja. Portaille pieni lyhty.

Ruukuun havuja ja pieni sinertävä valosarja. Portaille pieni lyhty.

Kärsineet kanervat sekä kaali nakattiin menemään ja tilalle katajaa.

Kärsineet kanervat sekä kaali nakattiin menemään ja tilalle katajaa.

Terassin kaiteeseen toinen valosarja.

Terassin kaiteeseen toinen valosarja.

Leikkimökki olisi yksi oiva kohde pihavaloille. Sekä liiteri. Leikkimökkikin on itseasiassa edistynyt kovasti edellisestä maininnasta. Ihan on jo leikkikuntoinen tällä hetkellä. Kaipaa vaan kalusteita sisälle.imageKuvien otto hetkellä oli sitä lunta sen verran maassa, että pojat pääsivät testaamaan uutta rattikelkkaa. Mieluista puuhaa olisi tämä!

imageTässä kun nämä joulupuuhat eivät tuo tarpeeksi touhua arkeen, niin pitää keksiä lisää puuhaa. Keittiön kanssa iski visio, uudelleen järjestelyjä ja kaaoksen vähentämistä. Siitä sitten tarinaa, kunhan saan touhut loppuun, mutta toiveissa on, että kaappeihin saataisiin järkevämpi järjestys aikaiseksi ja muutenkin kivempi sisustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *