Sisustuskärpänen iski, osa 1

Viime viikolla iski sisustusvimma. Vähän jokapuolella on sitten laiteltu jotakin uusiksi, ihan vaan uudelleen järjestelemällä pääosin. Mitään valtavia hankintoja ei ole tehty, vähän sitä ja tätä pientä, enimmäkseen joulujuttuja. Lastenhuoneeseen hankittiin toki uusi sänky, mutta se oli kirppariostos josta köyhdyttiin kymppi. Ja sitten olen itse värkkäillyt vähän uutta. Tämä tosin verotti lahjatehtaan aikaa, joten mukava pieni paniikki alkaa iskeä, kun joulukuun puolellekin jo käännyttiin.

Kaikkihan nyt sai alkunsa siitä, että lapsista isoimmat siirtyivät lopultakin yläkerran lastenhuoneeseen nukkumaan. Siispä lastenhuoneen sisustamisen kanssa on nyt päästy ihan oikeasti alkuun. Tämä puolestaan vaikutti suorastaan dramaattisesti alakerran kaaosmaiseen tilanteeseen. Olohuoneen lelukaaos on vähempänä ja makuuhuone näyttää muultakin kuin sänkyvarastolta.

Kirpparilöytö ennen puhdistusta...

Kirpparilöytö ennen puhdistusta…

image

Pienen puhdistustuokion jälkeen voi todeta, että oikein nätti sänky löytyi tarrakuorrutteen alta.

image

Vielä on vähän ankea, mutta parempaa kohti mennään! Huomattavasti kodikkaampi on jo mitä aiemmin.

image

Joulutunnelmaa

image

Alakerran huoneen kaaos muuttui suorastaan seesteiseksi tunnelmaltaan.

image

Huonetta toisesta kulmasta..

Viikonloppuna koostettiin kuvakollaaseja seinille. Pidemmän aikaa on jo ollut mietinnässä, mutta kun ei ole vaan ehtinyt niitä kuvia teettämään. Nyt sitten todettiin, että tehdään niistä mitä olemassa jo on ja vaihdetaan kuvia uudempiin, kunhan niitä ehditään ajatuksen kanssa valitsemaan.

Portaikon seinän kuvakokoelma...

Portaikon seinän kuvakokoelma…

image

Olohuoneen kuvataulu.

Ja niitä omatekoisia uusia sisustusjuttuja on sitten matto ja säilytyspuolella. Alakerran vessaan tein luonnonvalkean maton, olohuoneen hyllylle säilytyskori.. Koreja ainakin tulee tehtyä vielä lisää, sillä kuteita on mukava läjä jäljellä.
imageimage

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *