Uutta ilmettä

Kuten ennen joulua oli mainintaa, niin keittiöön tein pikapiristyksen siivoilujen ohessa. Lähtökohtaisestihan koko keittiö on, noh, nätisti sanoen ihan käypä keittiö. Aikaa nähnyt sekametelisoppa, joka toimii eikä vaadi välittömiä toimenpiteitä. Jos voittaisin lotossa, niin remppaisin heti. Mutta koska nollabudjetilla mennään, niin pienin askelin ehostetaan ja sitten joskus pistetään uusiksi.

Keittiö on täynnä tylsän vaalenruskeaa kaapistoa, joka kaipasi jotakin. No, ruuvaillaan pari ovea irti ja heti huomattavasti parempi. Keittiön yleisilmeen kohentamiseksi on muitakin budjettiratkaisuja mielessä, niitä tässä toteutellaan aina, kun aika antaa myöten. Mutta tässä mennään tällä hetkellä.

Lähtötilanne lieden...

Lähtötilanne lieden…

...sekä tiskipöydän päällä

…sekä tiskipöydän päällä

Ja tältä se sitten näyttää.

Ja tältä se sitten näyttää.

Ja onhan sitä tietenkin keittiössä kokkailtu taas kaikenlaista. Ruisleipäjuuri tuli kaiveltua tauon jälkeen esiin ja parikin kertaa on tälle vuodelle jo leipää leivottu. Pakkasten myötä uunikin lämpeää harva se päivä, joten laatikot ja padat ovat taas listalla.

Limput uuniin menossa.

Limput uuniin menossa.

Ja nämähän vietiin suorastaan kädestä!

Ja nämähän vietiin suorastaan kädestä!

Lihapataa ja kaalilaatikkoa...

Lihapataa ja kaalilaatikkoa…

Kokeilevassa keittiössä kinkku-valkohomejuusto -piirakka.

Kokeilevassa keittiössä kinkku-valkohomejuusto -piirakka.

Kyllä se niin on, että hyvä ruoka, parempi mieli. Ja itselle mieleisessä keittiössä viihtyy aina paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *