Keväinen verho ja muita pikku juttuja

Taas on ehtinyt ahkeroimaan käsitöiden kanssa, kun lievää takatalvea on kehitellyt ja lapsetkin ovat olleet puolikuntoisia. Leikkimökin verhojen työstö eteni koekappaleeseen asti. Siitä tulikin aivan passeli verho alakerran vessaan. verhotPoikien reissussa aloitetut lapaset sain myös valmiiksi. Tyttösen lapaset ovat parhaillaan työstössä.imagePääsimme poikien kanssa viikolla vihdoinkin kyläilemään opiskeluaikaisen ystävän luo ja koska kyseessä oli ensimmäinen visiitti siellä, halusin jotain pientä tuliasta sinne viedä. Vieminen osottautui nappivedoksi, värien puolesta olinkin jo aika varma.
imageMuitakin valmistuneita töitä on, mutta esitellään ne jahka ovat saajilleen ensin ennättäneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *