Viherpeukalot vauhdissa

Tuo toinen osapuoli on osoittautunut vähintäänkin  yhtä innokkaaksi viherpeukaloksi mitä allekirjoittanut. Se vaan tarkoittaa sitä, että kaikenmaailman kokeilujen kera törppöjä ilmaantuu pöydille koko ajan lisää. Kodinhoitohuoneen lisävalolla varustettu esikasvatuspöytä pursuu jo ääriään myöten täynnä erilaisia tomaatteja, kurkkuja, paprikaa.. On myös vesimelonia, ruusua, mansikkaa.. Siispä titterimmät taimet siirtyivät jo keittiöön lisätilaa valtaamaan. Ja hyvin ovat chilit, paprikat sekä kesäkurpitsat siinäkin pärjänneet. Idätyslautalla on muhimassa lisää chiliä sekä erilaisia ruusuja.

image

Hyvällä alulla nämä yksilöt.

image

Ahdasta alkaa olla pöydällä!

image

Idätyslautan elämää on jännä seurailla, parin päivän päästä saa taas siirtää itäneitä kasvinalkuja multiin.

Yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista on onnistunut ruusun idätys. Mitään käsitystä ei ole, että mimmoisia ruusuja on kyseessä tai mitä niistä ylipäätään lopulta kasvaa. Mutta muutamia yksilöitä on siis saatu itämään ja yksi on jo kovasti lehtiä puskenut.

image

Kyllä se kasvaa, mutta tuleeko siitä ruusu vai kenguru?!

Yritystä on, vaan nähtäväksi jää kuinka tässsä lopulta käy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *