Viimeinkin valmista

imageNimittäin tämä suunnatonta tuskaa tuottanut kilpailutyö. Heti kun tämä kisa tuli ilmi, minulla iski visio, selkeä ja helppo. Mutta saappa se sitten toimivaksi käytännössä. Milloin ei värit miellytä, milloin langan paksuus, kuvion hienosäätöä… Paperille piirtelin ainakin sen sata erilaista versioita, lapasia oli parhaimmillaan kuusi erilaista neulottuna pöydällä. Mutta nyt, se on valmis ja se on nyt lähtövalmiina, viemistä vaille paketissa. Aikaakin jäi melkein pari viikkoa. Sen jälkeen sitten enempi kuvia aiheesta.

Ja nyt kun tuo on poissa käsistä, on alkanut valmistua muutakin. Vaikka ei ihan samalla tahdilla, koska piha. Tänäänkin taidettiin olla kevyesti 7-8 tuntia ulkona.

Pitkästä aikaa kyläiltiin sukulaisilla, niin piti tehdä viemisiksi tällainen patalappu. Olen vallan tykästynyt nyt tähän malliin. Nopeasti valmistuu ja tykkään kovasti värien leikistä.imageIski idea hiuspannasta ruusulla. Piti testata taas samaa kyytiä. Pätkä kuminauhaa jonka ympärille virkataan kiinteitä silmukoita. Virkataan ruusu ja kiinnitetään nauhaan. Toimii! Tästä pitänee vielä sovituskuva napata ennenkuin menee pakettiin. Eikä varmasti jää ainoaksi laatuaan..
image Vaihteeksi pöllöjä, pakettiin menossa nämäkin.imageJa leikkimökin verhot on todistettavasti työn alla!
imageJälleen lankavarastoa kartutti lankalahjoitus. Pari isoa säkkiä kaikenlaisia lankoja lähti sunnuntain kyläreissulta mukaan. Ja ideoita on kovasti jo osalle. Mutta jos sitä ennen nuo verhot.. Ja tytön sekä minun uudet lapaset ovat molemmat paria vailla, joten ne ensin.. Nyt kun on lankaakin lisää niihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *