Leikkimökin uudet vaatteet

Kiirettä pukkaa. Monta rautaa taas tulessa. Mutta leikkimökin sisutukseen kaavailemani artikkelit ovat nyt valmiina, seuraavaksi mökin puhdistus (jostain kumman syystä sinne on kantautunut hiekkalaatikolta kiloittain hiekkaa) ja sisutus käyntiin. Hieman lisäpainetta tähän urakkaan antoi loppuviikolle kaavailemani tyttären kaverisynttärit, johon yhteyteen haaveilen saavani mökin laitettua valmiiksi.

Varaston uumenissa lojui vanha hoitopöytä, jonka visioin leikkimökin sohvaksi/lepotuoliksi. Vähän vahvistusta ja pesua se vaatii, mutta vallan mainio tarkoitukseensa. Siihen sitten pehmusteeksi vanha ohut patja. Patjan taitoin kaksinkerroin ja tungin vauvapeitto lakanan sisään. Vähän virkkailuja ja pehmuste sai koristeellisen päällisen. Ja tottakai sohva tarvitsee tyynyt. Jämät käyttöön ja riemunkirjava teema jatkuu :). Täytteet tyynyihin sai sopivasti vanhoista kuluneista tyynyistä.

image

Pesua ja tekstiilejä vailla oleva ”sohva”

image

Sohvatyynyt

image

Sohvan tekstiilit, hyvin toimii yhdistelmä

Leikkimökin sisäkatoksi isäntä keksi pikaratkaisun peiteharsosta, vähän se tuo valoa ja hieman siistii ilmettä. Toimii tähän hätään mainiosti.imageTyttösen syntymäpäivät siis työn alla. Viikonloppuna sain jo valmistelut leipomusten osalta käyntiin. Kinderpiirakka valmistui pakkaseen ja kakunkoristeetkin ovat työn alla. Koetan ehtiä myös työstämään lahjapakettiin tytön toivoman pöllötyynyn, aloitettu se jo on. Tyttösen eskariopettajalle on myös pieni muistaminen tekeillä. image

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *