Jumitus kaikkosi

Keskeneräisten töiden pino hupenee uhkaavasti, kun ajatusjumi kaikkosi. Lankoja pursuaa sieltä ja täältä, mutta silti tuntuu ettei koskaan ole sitä väriä hyllyssä mitä tarvitsisi.

Tyttären sukat valmistuivat hetkessä, kun pääsimme samalle sivulle ajatuksen kanssa.
image Ja kun sukat valmistuivat, saivat lapasiksi muuttuneet sukatkin peukalonsa. Lapasista tulikin mukavan lämpimät ja kerrankin ranteelle tuli riittävästi pituutta.imageNeulomisten välillä tuli työstettyä jämäkuteista pieni kori ja jälleen kerran yksi pieni vessan matto, juhannusruusu mallia muutellen.
image

Yksi isompi (mutta hyvin nopea) jumituksissa ollut työ valmistui myös äskettäin. Kun löytyi lopultakin käsialalle ja langalle sopiva koukku, niin tämä siskolle menevä isoäidinneliötakki valmistui parissa illassa. Nopea ja ihana malli, tämmöinen lämmike pitää saada itsellekin, kunhan sopiva lanka kohdalle osuu.image

Leivinuuniakin on kesäunilta herätelty ja tottakai heti padat porisemaan. Viikonloppuna valmistui iso padallinen karjalanpaistia ja kaalikääryleitä tämän viikon ruuanlaittoa helpottamaan.imagePihan puolella ovat syystouhut käynnissä, raivaillaan ja puhdistetaan kesän aikana nurkkiin kertyneitä rojuja pois. Samalla suunnitellaan jo ensi kevättä ja tutkitaan miten tämän kesän parantelua ovat onnistuneet.

Kasvimaalla ovat punajuuret ja porkkanat vielä saaneet rauhassa jatkaa kasvamistaan. Hedelmätarha ei isommin vielä satoa tälle kesälle tuota, perheomenapuussa on pari omenaa ja luumupuussa kypsyy kuusi pientä luumua. Niillä ei vielä juhlimaan pääse, mutta vähän maistiaisia on tiedossa kuitenkin.
imageToinen puoliskokin on taas askarrellut sitä sun tätä, mutta kertoilkoon itse mitä on saanut aikaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *