Kaikenlaista

Meikänörtti on taas viettänyt aikaa vähän muualla kuin plokin äärellä. Elämä on viskonut suuntaan jos toiseenkin ja sittemmin edellisen postauksen työpaikka vaihtoi nimeä, vaikka hommat eivät muuksi muuttuneetkaan. Koulut ja päiväkodit ovat alkaneet ja elämässä on tapahtunut muutenkin kaikenlaista mullistusta.

Lomalla sentään ehti olla edes suunnilleen säällisiä määriä, tuli vietettyä työuran ensimmäiset täydet lomat ikinä. Josko sama malli pääsisi jatkumaan vastaisuudessakin, kuukausi ilman tietotekniikkaa teki ihan eemeliä.

Projektien osalta homma on jäänyt lähinnä suunnitteluvaiheelle, mutta jotain valmistakin on saatu, etenkin autotallin puolella. Talli on nimittäin siivottu. Kyllä kelpaa rymytä, kun ensimmäisenä ovelta ei tule vastaan traktorin osia. Verkuprojekti noin muuten on toki edelleen vaiheessa, mutta siitä sitten joskus lisää kunhan jotain merkittävää kerrottavaa löytyy.

Siivouksen lisäksi tänään nappasin talliin oven kynnykselle alumiinisoirosta listan.

20150916_004Rakentajalta on jäänyt perinteiseen malliin listat asentamatta ovenpieliin ja kynnyksen kohdalta kyprokin reuna oli alkanut jo murtumaan kulkemisen yhteydessä. Nurkista löytyi lähes sopivaa tavaraa valmiiksi, leikkelin vain sopivan siivun irti ja hakkasin parilla naulalla paikoilleen. Hyvä tuli.

 

Kesä on muuten kulunut enemmän tai vähemmän suunnittelun merkeissä. Erilaisista suunnitelmista lisää joskus myöhemmin, mutta nyt viimeisimpänä suunnittelupöydälle pääsi (lopultakin) lämmityskaapelin asennus vintin projektihuoneeseen.

15090004Tuossa näppärässä paperisimulaatiossa suunnitellaan, miten lattianiskojen välisiin verkkoihin levitetään 104 metriä lämmityskaapelia. Käytännön toteutuskin lähti suunnitelman teon jälkeen käyntiin, mutta iltasella ei vielä kovin pitkälle päässyt. Muutoinkin on vähän kysymysmerkki että miten hyvin tuo suunnitelma pitää reaalimaailmassa paikkaansa, kaapelilla kun on ohjearvot siitä, miten lähelle rakenteita ja itseään sen saa asetella.

Kasvihuoneen kuulumisista ja muusta elämästä tuo parempi puolisko onkin jo tänne horissut, joten jatkan muista aiheista kunhan joutoaika ja mielenkiinto taas joskus tulevaisuudessa kohtaavat.

Ja niin joo, nokkelimmat ovatkin jo huomanneet, mutta blogi on saanut uuden osoitteen. Vanhakin pelaa toistaiseksi, mutta kirjanmerkit voi päivittää osoitteeseen www.kassala.eu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *