Ihan pihalla

Viime viikkoina, kelien niin salliessa, kaikki liikenevä aika on mennyt pihalla kevätsiivouksen parissa. Piha alkaa olla suunnilleen puhdistettuna ja kasvimaan päällä nuotiota riittävästi polteltu, joten on aika aloittaa talven aikana hyvin suunnitellut projektit.

Hiekkalaatikon suurennus on ollut ajatuksena jo ensimmäisestä kesästä lähtien, se vaan aina on jäänyt ajatustasolle. Mutta pelkkä ajatus ei hiekkalaatikkoa ole saanut suurennettua. Ja koskapa isäntä sai talven aikana rapistuneen kottikärrynkin tuunattua uuteen uskoon ja nurkista löytyy pistolapio, niin oli aika tarttua tuumasta toimeen. Parin tunnin aikana siirtyi x määrä maata paikasta a paikkaan b ja homma alkaa olla hyvällä alulla.imageimageVielä syvyyttä vähän lisää ja vanhan version purkaminen, niin saa ruveta uuden laatikon tekoon. Muutama hikipisara taitaa sitä ennen vielä virrata.

Isännällä on omat projektinsa tahollaan,  kertokoon niistä sitten itse lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *