Kevätpäiviä ja kukkaraitoja

Viikonvaihde hujahti tiiviisti ulkoillessa. Aurinkoiset kelit hellivät ja lumet katosivat pihalta silmissä. Niinpä sitä pääsi kuin pääsikin haravan varteen ja pihan raivaus alkoi jälleen. imagePyöräilykausikin on aloitettu ja kyllä siinä pienin äidin hermoja testailee rämäpäisyydellään.
image

Aina ei retkeilykään tarvitse suuria järjestelyjä, oma piha kelpaa vallan hyvin näin talven jälkeen retkeilykohteeksi. Välipala maistuu heti paljon paremmalle ulkona.
image Takapiha ja kasvimaan välitön läheisyys koki siis jälleen mullistuksen mäntyjen kaadon myötä. Piha laajenee kummasti tulevan kesän aikana, jahka siivoilut ja raivaukset saadaan tehtyä. Tässä lähtötilanne, harava heilui jo sen verran, että kummasti on alue siistiytyi kuvan oton jälkeen.imagePojat innostuivat olemaan apureina roskien kuskaamisessa ja kovasti avuksi olivatkin.
imageViime viikolla löysin ohjeen kukkaraidan tekemiseen ja sitähän piti päästä sitten kokeilemaan. Kummasti muuttui sukan ilme hienommaksi ja sehän innosti vaan enemmän. Niinpä valmistui ennätysajassa pari paria pitkävartista sukkia (pitkillä koulupäivillä ja luennoilla voi olla osuutta asiaan). Ja onhan nämä vaan ihanat…
image image image imageKeväiset kelit ovat petollisia, varsinkin jos tykkää läträtä veden kanssa. Niinpä nyt pidetään nuhanenien kanssa sairastupaa. ”Onneksi” pihalle puhaltaa hyinen pohjoistuuli, joten auringonpaiste ei liikaa houkuttele sairastajia ulkoilemaan. Tänään sain pari ikkunaa pestyä ja vähän kaappia pengottua, joten jos sairastelu jatkuu, niin ehkäpä myös sisätilojen raivaus vähän etenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *