Hiekkalaatikko

Tuo parempi puolisko ehti jo kirjoittelemaankin hiekkalaatikon päivityksestä, mutta kuvat on aina kivoja niin pistetäään muutama ruutu omastakin kännykästä näkyviin.

Parkkauksen jälkeen n. 25 senttiä halkaisijaltaan olevat rungot siirreltiin parkkuupaikalta pelipaikalle ihan moottorivoimin. Painoa noilla pölleillä on senverran ettei noita edes kahdestaan siirrä mihinkään peräkärryn lavaa pidemmälle.20160430_200304

Lyhyen kärrykyydin jälkeen sitten runkojen asettelu lopulliseen sijoitukseen. Läskille tuli lämmin joka työvaiheessa.

20160430_200209

Syvyyden puolesta runkoja saisi olla 2 päällekkäin, mutta eiköhän tuo yksikin kierros riitä. Täyttäessä runkojen aluset tuli erikseen lapioitua umpeen.

20160430_201818

Kuten kuvastakin ehkä näkyy niin jokainen runko jää n. kolmanneksen maanpinnan alapuolelle. Runkoja ei sen kummemmin ole kiinnitetty mihinkään, tuntuvat pysyvän ihan hyvin paikoillaan isänmaata vasten ilmankin harjateräksiä tai ruuveja.

Tehdessä vähän arvelutti että mitenkähän pahasti perillisten kamppeet ovat pihkassa, tuore mänty kun etenkin parkkauksen jälkeen on ihan tosissaan pihkainen. Hiekka kumminkin sitoi irtopihkat itseensä ja tenavien vaatteet ovat pysyneet pihkasta puhtaina, muutoin hiekkalaatikolla on tietty saatu pyykkiä aikaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *