Naisellinen vastaisku viemäriputkille

Jotta tämä blogi ei olisi pelkästään miehistä egon nostatusta, iskee takavasemmalta takapiru kertomaan jostain muustakin, kuin niistä viemärintuoksuista sekä remonttireiskan sähellyksistä. Noh, myönnetään, jo pidemmän aikaa on tullut vihjailuja, että voisin noista omista väkerryksistä pitää blogia. Ja sanoista tekoihin, tässä tulee pientä esimakua mitä nämä minun postailut tulee sisältämään.

Ennen muuttoa osui penninvenyttäjä perhe kerrankin oikeaan aikaan Bauhaussiin. Löytöhyllystä löytyi _se täydellinen_ lamppu ruokailutilaan pöydän päälle. Lampullahan oli alunperin hintalappua miltei hirveät kaksisataa, mutta maksettiin tästä viimeisestä kipaleesta reilu neljäkymppiä. Ja asennuksen jälkeen vielä huomasimme, että valokatkaisijaan oli asennettu himmennin. Niiiiiin täydellistä!

DSC_0185 DSC_0181

Ja se leivinuuni. Viikonloppuna puraisi jauhopeukaloa leivontakärpänen, kun tuli uunia lämmiteltyä. Ja hyvä niin, nyt saatiin pakasteeseen vierasvaraa, kun noita kyläilijöitä on riittänyt taas melkein joka päivälle. Lauantaina leivoin pullaa jos jonkinlaista, niistä ei kyllä kuvia tullut otettua. Sunnuntaina vielä sitten läjä sarvia erilaisilla täytteillä ja lopuksi jääkaapin jämistä pizzaa.

DSC_0196 DSC_0188Käsitöitäkin on tullut tuttuun tapaan iltaisin, ja välillä päivälläkin väännettyä, kun on ollut rauhaisia tuokioita. Viikonloppuna sain isännän villasukat pois puikoilta ja onpahan työnalla itsellekin veikeät raitasukat.. Eilen huovutin uudet lapaset omaan käyttöön, vaikka niitä pakkasia ei ihan hirveästi näköpiirissä olekaan. Ja onpahan tuossa yksi muhkeanpehmeä torkkupeittokin aloitettuna..

DSC_0279 DSC_0202 DSC_0199 DSC_0198Alkuviikon aikana vaihtui kelit helmikuun lumileikeistä ihan huhtikuun kuralätäköille. Mutta lapset eivät ole muutoksesta olleet kovin pahoillaan, pihaleikit on pop, oli se keli mitä hyvänsä!DSC_0161 DSC_0273DSC_0278Semmoinen viikonvaihde!

2 vastausta artikkeliin ”Naisellinen vastaisku viemäriputkille

  1. S

    Juuri tällaista sisältöä toivoin, kiitän.
    Leivinuuni on aika jees, meillä muhi siellä toissa viikonloppuna jänispata, tuli aikas maukasta. Jostain syystä en osaa tehdä kunnollista pullaa, mutta leivinuunissa sain nekin onnistumaan (tai no, sen yhden kerran kun olen niitä siellä paistanut).
    Hauskaa viikkoa!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *