Oma tupa, oma lupa

No niin, aloitetaanpa bloginpitoa taas vaihteeksi. Tälläkertaa jopa ihan aiheesta, eli blogin aiheena olisi talon remontit, kunnostukset ja muu eläminen maalla. Kantavana ajatuksena on siis että nörtti otti ja pakeni maalle. Reilun 10 vuoden vuokraluukkuasuminen vaihtui asuntolainavankeuteen tammikuussa 2014 ja jonkinmoista kerrontaa asumisesta, projekteista, kunnostuksista ja elämästä ylipäätään täällä kasvukeskusten ulkopuolella olisi ajatus jakaa suuremmankin yleisön saataville.

Itse tekninen muutto tuli suoritettua tarkalleen 24. päivä tammikuuta, mutta koko projekti kaikkineen kesti liki puoli vuotta kun matkassa oli useampiakin mutkia. Näin ensialkuun ajatus on koota jokunen posti siitä miten tähän on tultu ja mitä on tullut matkanvarrella havaittua tai ehkä jopa opittua. Kronologisesti nämä alkupään horinat eivät varmasti osu ihan kohdalleen, mutta tuskinpa tuolla on niin suuresti edes väliä.

Nyt kuitenkin ensialkuun jokunen kuva hankinnasta, kuvat otettu joulukuun 2013 lopulla, vaikka maisema ei välttämättä ihan talviselta näytäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *