Torvi katolle

Kuten aikaisemmin tuli kerrottua niin viemärin hengityshormi saatiin jo peltikatosta läpi. Harmaa muoviputki metrin verran katon yläpuolella ei kuitenkaan ole varsinaisesti esteettinen näky, joten kilautus kaverille ja pienen visioinnin jälkeen syntyi kuvan mukainen alumiinihormi.20140221_002Ylläolevassa kuvassa on jo ensimmäinen kerros pohjamaalia pinnassa. Hormi on siis ylösalaisin, viistetty pää tulee kattoa vasten ja tarkkojen mittausten (kännykän kulmamittausohjelma) tuon pitäisi istua katon kaltevuuteen nätisti.

Kirkas alumiini ei kuitenkaan sovi mustan katon jatkeeksi kovin nätisti joten ensin pohjamaalia pintaan.

20140221_004Pohjamaalauksen jälkeen sitten mastonin kilikolipurkista mustaa pintaan ja hyvä tuli.

20140222_001Kunhan katolla on lunta vähän vähemmän ja joku talkoolainen ehtii kaveriksi niin tuo koko komeus pitää kelkkoa katolle asti. Kaunis ajatus on vetäistä kuvassakin näkyvät kulmaraudat kateruuveilla kiinni kattoon ja hormi edelleen kiinni rautoihin. Hyvä pitäisi tulla.

Jokatapauksessa autotallissa haisee edelleen vuorokautta myöhemmin spraymaali ja samalla tuli kaverin dyykkaamaan saharunkoon istutettua uusi laippa ja ketju. Kunhan ehtii niin pääsee pienimään liiteristä löytyviä vähän turhan pitkiä puita ja muutaman joutolaudasta kasatun halkohäkin leivinuuniin sopiviin palasiin.

20140217_001

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *