Luomisen tuskaa

Kevät vetää pihalle ja sisällä touhuaminen jää taas toiseksi. Siihen kun lisätään ne monet ideat jotka päässä vilisee, niin yhtälö on toivoton. Sen sata ja yksi työtä kesken, kun pakko on aloittaa työstö inspiraation iskiessä. Lisäksi työn alla on ollut yksi neulos, joka on kyllä tuottanut pään vaivaa ja turhautumista. Siitä projektista lisää, kunhan joskus valmistuu…

Jotain valmistakin kuitenkin on hyllyyn kertynyt. Jämälangoista nämä pitkävartiset sukat…
image…ja pääkallohuivi.imageKummityttösen synttärikakkua varten väkertelin myös läjän ruusuja.
image
Mutta kuten kuvasta näkyy, kaaosta pukkaa. Taitaa äkkiä laskettuna olla kuusi eri lapasprojektia kesken ja siihen kaikki muu päälle..ä. Lisäksi jonoa pääsee syntymään, kun eräässäkin projektissa päässyt langat loppumaan kesken..  Leikkimökin verhoillekin on kohta tarvetta, kun sisustus pääsee käyntiin, niin pitäisi siihenkin lisää lankoja hankkia. Ja lasten villasukat on aina hukassa… Ehkäpä nämä tästä jollakin aikataululla valmiiksi muuttuvat, kovasti ainakin koko ajan joku etenee.image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *