Kevät tuli Kassalaan, eli puuta nurin

Taas on pari kuukautta ehtinyt vierähtämään edellisten kirjoittelujen jälkeen. Kuten parempi puolisko on jossain välissä kertonutkin niin elämä on taas ravistellut suuntaan jos toiseenkin.

Talvi on kumminkin näin helmikuun puolenvälin kunniaksi loppumassa ja jokakeväinen perinne puidenkaadosta on saatu taas käyntiin. Sähkölaitoksen miehet kävivät päivällä tempaisemassa 3 isoa mäntyä nurin talon ja sähkölinjan välistä.

20160210_124651

Kännykkäräpsy yläkerran ikkunasta

Korpelan voimalle jälleen kiitokset ripeästä toiminnasta. Eilen soittelin että josko sieltä joku ehtisi jossain välissä katsomaan mikä on tilanne ja että alkaako sähkölaitos kaatoa tekemään. Tänään puolen yhdentoista maissa oli mies pihassa ja puoliska tuntia myöhemmin 2 miestä lisää moottorisahan kanssa. Sanoisin että erittäin asiallista toimintaa.

Suurin mänty (etualalla) oli senverran iso että kahteenkin mieheen joutuisi kurkottelemaan että kädet yltävät ympäri, pari muuta vähän pienempiä. Tänään kävin jo aloittelemassa karsintaa ja siivousta, mutta päivännäkö loppuu työpäivän jälkeen valitettavan lyhyeen.

Rouva oletettavasti heiluu kameran kanssa enemmän, joten eiköhän tuoltakin työmaalta jollain aikajänteellä ilmaannu lisää materiaalia ihmeteltäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *