Kevät tulee, katso kuvat

20160329_194748Kassalan nörtti on keskittynyt viimeaikoina lähinnä saamaan edellisiä projekteja eteenpäin ja ehkä jopa valmiiksi uusien sijaan. Mitään isompaa raapusteltavaa näistä ei kuitenkaan vielä tässä kohtaa ole, mutta ettei bloggaamisen riemu aivan täysin unohdu niin koostetaan vähän kevään kuulumisia.

Puiden kaadon jälkeen satoi lunta, mutta nyt hiljalleen alkaa kevät olla sillä mallilla että rungot löytyvät puiden alta. Loput karsinnat ja katkominen sopivampaan mittaan on lähitulevaisuudessa projektina ja kunhan rungot saa järkeviin mittoihin niin niistä on tarkoitus pihan nurkalle vähän nikkaroida. Tästä kumminkin lisää sitten kun asia on vähän ajankohtaisempi.

Viikolla päänvaivaa aiheutti ylläolevassa kuvassakin näkyvä jäässä oleva rumpu. Vesi valui iloisesti pihatien yli ja yritti viedä sen mennessään. Kaverilta lainattu uppopumppu siirsi vettä pari päivää ja ongelma saatiin ainakin väliaikaisesti poistettua. Kunhan loputkin lumet sulaa ja ojassa ei ole enää metriä vettä niin pitää tutkia tilannetta tarkemmin. Tässäkohtaa on pieni epäily että rumpu on täyttynyt hiekalla ja muulla moskalla.

Kasvatusten puolesta ajatus oli ottaa tänä vuonna vähän rauhallisemmin. Ajatuksen tasollehan tuo jäi.

20160310_004752Monenlaista chiliä, tomaattia, pari kurkkua. Lisää pitäisi pistää itämään kun vaan löytyisi pöytätilaa idätykseen.

Muutoin projektilistalla on ollut normaalien autoremonttien lisäksi edelleen tallissa pötköttävä verku ja jonkinmoisena uutuutena 3D-printteri, mutta etenkin tuosta jälkimmäisestä lisää joskus tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *